معاونت فرهنگی و اجتماعی

با همکاری گروه علوم و مهندسی باغبانی و انجمن علمی دانشجویی باغبانی، وبینار تخصصی تحت عنوان "ضرورت بازگشت به طبیعت جهت حفظ محیط زیست برگزار شد.

با همکاری گروه علوم و مهندسی باغبانی و انجمن علمی دانشجویی باغبانی، وبینار تخصصی تحت عنوان "ضرورت بازگشت به طبیعت جهت حفظ محیط زیست (استفاده از عصاره های گیاهی به عنوان محرک رشد)" با سخنرانی مهندس امید سهرابی، دانشجوی دکتری دانشگاه گیلان، و با حضور اعضای هئیت علمی گروه باغبانی در روز چهارشنبه ۲۴ آذر برگزار شد‌.

در این وبینار پیرامون موضوعاتی از قبیل آشنایی با گیاهان دارویی خودرو استان گلستان و نحوه تهیه و استخراج  عصاره از این گیاهان بسترهای تجاری سازی استخراج عصاره از گیاهان با خواص محرک رشد، روش­های درمانی سنتی و نوین با استفاده از عصاره های گیاهی ارائه گردید.

در پایان سوالاتی از سوی دانشجویان حاضر در کارگاه مطرح گردیدکه توسط مدرس کارگاه به آنها پاسخ داده شد.

تاریخ ارسال خبر :   29 آذر 1400 - 08:15    |     تعداد بازدید :   125
 ارسال کننده :   مریم مقدم    |      کد خبر :   15847