عنوان خبر :  به همت انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی کارگاه آموزشی "نحوه شناسایی کالاهای سلامت محور مجاز و غیر مجاز" برگزار شد.


 

کارگاه نحوه شناسایی کالاهای سلامت محور مجاز وایمن از محصولات قاچاق و غیر مجاز با ارائه آقای مهندس محرمی، به مناسبت هفته پژوهش در روز چهارشنبه  24 آذر برگزار گردید. در این کارگاه تخصصی شرکت کنندگان با مضرات و مخاطرات استفاده از فرآورده های غیرمجاز، قاچاق و تقلبی آشنا شده و به صورت علمی و کاربردی نحوه شناسایی فرآورده های مجاز را از کالاهای غیرمجاز، تقلبی و قاچاق فرا گرفته و با طرح برچسب اصالت و سلامت، نحوه استعلام آن، نرم افزارها و سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور (TTAC) سازمان غذا و دارو آشنا شدند.

خبر