عنوان خبر :  کارگاه تخصصی اصول علمی و عملی فرایند تولید کنسرو زیتون سبز (مقدماتی ۱) با تدریس سرکار خانم مهندس سمیه عرب توسط انجمن علمی صنایع غذایی در تاریخ ۵ مهر ۱


کارگاه تخصصی اصول علمی و عملی فرایند تولید کنسرو زیتون سبز (مقدماتی ۱) با تدریس سرکار خانم مهندس سمیه عرب توسط انجمن علمی صنایع غذایی در تاریخ ۵ مهر ۱۴۰۴ در سالن دانش - دانشکده صنایع غذایی برگزار شد. 

 این کارگاه با تمرکز بر آموزش تئوری به دانشجویان و علاقه‌مندان به صنعت کنسروسازی طراحی شده بود. در بخش نظری، شرکت‌کنندگان با مبانی علمی انتخاب زیتون سبز، فرآیندهای شیمیایی تلخی‌زدایی، استانداردهای بهداشتی و تجهیزات مورد نیاز برای تولید کنسرو آشنا شدند.

هدف از برگزاری این کارگاه ارائه کلیات تولید کنسرو زیتون سبز و ارتقای دانش تئوری شرکت‌کنندگان بود. فضای آموزشی پویا و تعاملی، امکان تبادل نظر بین دانشجویان و مربی را فراهم کرد و بازخوردهای مثبت نشان‌دهنده موفقیت کارگاه در انتقال مفاهیم مقدماتی بود.

خبر