عنوان خبر :  چهارمین دوره کارگاه و مسابقه آگار آرت در تاریخ ۵ آبان ۱۴۰۴ به همت انجمن علمی صنایع غذایی و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.


چهارمین دوره کارگاه و مسابقه آگار آرت در تاریخ ۵ آبان ۱۴۰۴ به همت انجمن علمی صنایع غذایی و با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

 این کارگاه با  حضور ۲۵ نفر از دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف به صورت حضوری و مجازی اجرا شد. محتوای علمی ارائه‌شده در این کارگاه با هدف ارتقای دانش دانشجویان در حوزه آگار آرت طراحی شده بود و فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربه فراهم آورد.
استقبال چشمگیر دانشجویان از این رویداد نشان‌دهنده کیفیت بالا و همچنین جذابیت موضوع بود. حضور فعال دانشجویان از دانشگاه‌های گوناگون، چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی، به پویایی کارگاه افزود.

خبر