معاونت فرهنگی و اجتماعی  

به همت انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی کارگاه آموزشی "نحوه شناسایی کالاهای سلامت محور مجاز و غیر مجاز" برگزار شد.


 

کارگاه نحوه شناسایی کالاهای سلامت محور مجاز وایمن از محصولات قاچاق و غیر مجاز با ارائه آقای مهندس محرمی، به مناسبت هفته پژوهش در روز چهارشنبه  24 آذر برگزار گردید. در این کارگاه تخصصی شرکت کنندگان با مضرات و مخاطرات استفاده از فرآورده های غیرمجاز، قاچاق و تقلبی آشنا شده و به صورت علمی و کاربردی نحوه شناسایی فرآورده های مجاز را از کالاهای غیرمجاز، تقلبی و قاچاق فرا گرفته و با طرح برچسب اصالت و سلامت، نحوه استعلام آن، نرم افزارها و سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور (TTAC) سازمان غذا و دارو آشنا شدند.



 تاریخ ارسال خبر :   28 آذر 1400 - 11:03    |     تعداد بازدید :   99
 ارسال کننده :   مریم مقدم    |      کد خبر :   15845
      28 آذر 1400 - 11:03    |    کد خبر : 15845