کارگاه تخصصی اصول علمی و عملی فرایند تولید کنسرو زیتون سبز (مقدماتی ۱) با تدریس سرکار خانم مهندس سمیه عرب توسط انجمن علمی صنایع غذایی در تاریخ ۵ مهر ۱
کارگاه تخصصی اصول علمی و عملی فرایند تولید کنسرو زیتون سبز (مقدماتی ۱) با تدریس سرکار خانم مهندس سمیه عرب توسط انجمن علمی صنایع غذایی در تاریخ ۵ مهر ۱۴۰۴ در سالن دانش - دانشکده صنایع غذایی برگزار شد.
این کارگاه با تمرکز بر آموزش تئوری به دانشجویان و علاقهمندان به صنعت کنسروسازی طراحی شده بود. در بخش نظری، شرکتکنندگان با مبانی علمی انتخاب زیتون سبز، فرآیندهای شیمیایی تلخیزدایی، استانداردهای بهداشتی و تجهیزات مورد نیاز برای تولید کنسرو آشنا شدند.
هدف از برگزاری این کارگاه ارائه کلیات تولید کنسرو زیتون سبز و ارتقای دانش تئوری شرکتکنندگان بود. فضای آموزشی پویا و تعاملی، امکان تبادل نظر بین دانشجویان و مربی را فراهم کرد و بازخوردهای مثبت نشاندهنده موفقیت کارگاه در انتقال مفاهیم مقدماتی بود.
تاریخ ارسال خبر : 08 مهر 1404 - 12:53
|
تعداد بازدید : 1
ارسال کننده : معاونت فرهنگی و اجتماعی
|
کد خبر : 18528